tirsdag 10. juli 2007

Løpetid, ja... Noen og enhver blir vel litt skrullete i hodet når slikt er på gang... Vi har tatt litt sommerferie fra treningen. Kjører bare helt enkle ting innimellom.
I helgen var vi på tur til Ose. Vi fikk med oss Marit og jentene, og reiste opp fra torsdag til søndag. Det var veldig koselig, men utrolig rart å reise uten Kai. Fikk telefon fra han på lørdag og da skulle de flys ut i bushen i Canada. Så nå padler de rundt en eller annen plass i Store Slavesjø. Regner med å høre fra han i midten av neste uke igjen. Vi savner han masse både Sondre og jeg... Fjorten dager til han kommer hjem.
Det gjelder å holde seg i aktivitet slik at tiden går fort så nå har jeg begynt å male i gangene. Er nå halvveis på andre strøket. På torsdag regner jeg med at det blir tur til Ikea for å kjøpe litt nye møbler og hyller. Til helgen skulle jeg egentlig hatt kurs, men måtte dessverre avlyse. Har blitt bedt på flyttefest og i 40 årslag så det blir jo noe å finne på likevel. Neste uke reiser Sondre og jeg en tur til Oslo for å besøke broren min. Etter det er det bare en uke til å slå ihjel så da får vi se hva vi finner på. :o)
Og forresten: hvis det er noen der ute med gode kontakter så ønsker vi oss litt mer sommer!!! Begynner å bli lei av regn...

6 kommentarer:

Hilde og Odin sa...

Kom til Kr.Sand, har nesten ikke regnet i dag, bedre vær enn hos dere. Det er klikkertrenings treff i morgen klokken 19! Og løpetid er bare moro. Spingerberger eller Leospaniel må jo bli bra. Nå var det litt lenge siden vi hadde trent og Odin sto som et lys på utstilling i helga, og ble 2 BHK og fikk CK. Han ble slått av nevøen til Oscar. Grr. Håper vi sees i morgen.
Hilsen Hilde og Odin.

Siv sa...

Gratulerer til deg hilde!
Og til Elin: Jeg savner deg!

Elin sa...

Utrolig bra Hilde! Gratulerer så mye!:o)
Savner deg også Siv! Det var innmari kos med middag i dag. Tusen takk!:o)

Anonym sa...

Hei hei Elgen (det var det kallenavnet du hadde da jeg gikk sammen med deg hi hi) Dette er så festlig - sitter på nettet og leser om Rottweilere så kommer navnet Elin Søisdal opp med tittel hundeinstruktør. Jeg som skriver dette er altså Linda Brokke, di "gamle" venninne fra skoletida i Åmli. Tenk det er 11 år siden!!! Nydelig gutt du har, sååå lik mammaen sin. Jeg har også en gutt, Marcus født 12.12.05. Ønsker deg en kjempefin sommer. Klem fra Linda. (mail: linda.brokke.benneche@ge.com)

Anonym sa...

Heisann! Lenge siden sist.
Løpetid, ja enten så synes man det er noe dritt, ellers så blir man sprø og går på veggene for at den ikke kommer…
Jeg går snart i spinn viss ikke Kaisa snart begynner å løpe, hun ødelegger alle mine planer nå når hun drar det ut.
Så det ser ut som det skjærer seg for blodsporkurset som du ønsket deg, kanskje til neste år????

Hilsen Marian, Kaisa og Ally.

Elin sa...

Hei Linda! Så utrolig koselig å høre fra deg! Har du det bra??? Skal sende deg en mail så snart som mulig!:o)

Hei Marian!
Har Kaisa fått løpetid nå? Comma er endelig ferdig med sin (for en stund siden...)
Er klar for blodsporkurs så snart du er det;o)