torsdag 20. mars 2008

Ny inspirasjon


Det er utrolig hvor inspirert man blir av å gå på kurs. Eller dvs det gjør ihvertfall jeg. Etter helgens jaktkurs er vi så klare for at dette er virkelig noe vi har lyst til å fortsette å holde på med! Vi fikk trent på veldig mye, men hadde mest fokus på ro i oppflukt og søk. Comma tyder til å kunne bli en bra liten fuglehund:o)

Problemet er bare at jeg har lyst til å gjøre litt av alt... Eller egentlig mye av alt, men tiden begrenser seg liksom litt...

Men uansett. Fremover kommer vi ihvertfall til å legge ned mye tid i jakttreningen. Kai var også med på kurset i helgen og ble bitt av basillen han med:o) Så den siste uken har jeg faktisk tatt han på fersken i å smugtrene med Comma:o) Og vi kan sitte og diskutere løsninger på hvordan vi kan trene forskjellige ting!

Vi har et lite problem i treningen akkurat nå for når vi sier sitt så snur Comma og ser på oss før hun setter seg. I begynnelsen kom hun helt inn og satt seg...

Har tenkt på å trene mellom noe smalt slik at hun ikke får muligheten til å snu seg... Kai kom med forslag om å trene ute sammen for da vil hun ofte løpe mellom oss, slik at jeg kan ha henne i bånd og få frem sitten mens hun er interessert i å løpe til han, for så å fri henne ut til å løpe til Kai å få belønning der.

Dersom noen har tips tar jeg i mot med stooor takk!

1 kommentar:

Marianne sa...

Ja, belønningsplassering er nok løsningen her!