søndag 22. april 2007

Back again!

Som sagt blir det litt lenge mellom hver oppdatering av og til...

Det har skjedd en hel masse her siden sist. Forrige helg var jeg i Kvinesdal og holdt et weekendkurs. Det var knallgøy! Utrolig ivrige deltakere!
Jeg fikk brukt Comma til å vise en del GF'er. Det funka veldig bra. Det er digg å få kjørt sånne gjennomganger av og til slik at man ser hvor langt man har kommet. Har faktisk de fleste inne nå, sånn mer eller mindre. Men har ikke helt flyt på andre enn utg.stillingen enda, men sitten og dekken er på vei.
Fri ved foten strekker vi fortsatt på. Nå går hun fint et par meter før hun sklir ut. Her har jeg belønt veldig mye med ball for å holde iveren oppe.
I går var vi sammen med Siv og Anna og trente på Hove. I begynnelsen var hun totalt gal og bare spant i ring og pep, men etter å ha konsentrert oss om kontakten en liten stund ble det bedre.
Vi fikk trent fri ved foten og jeg kunne belønne med ball, kastet den til og med langt bort og hun kom rett tilbake med den! Belønte da enten med å kaste på nytt eller å gi fleskepølse.
Etter det kjørte vi en liten økt med frivillig stå, men jeg er litt usikker på om hun skjønner det enda...
Tilslutt fikk vi en fellesdekk med de to andre. Det fungerte greit til å være så nytt. Hun la seg skeivt og på skinka, men ble liggende der. Hun lå veldig stødig hele tiden og jeg kjørte høy forsterkningsfrekvens med frolic. Når vi avsluttet lekte vi masse med ballen.
Innimellom fikk vi trent litt på å ligge i ro mens de andre trente og mens vi satt og snakket.

Hjemme har jeg kjørt ekstremtrening på å ligge rolig inne. Dette blir bare bedre og bedre. Tenkte at hvis dette funker greit hjemme så går det sikkert greiere ute også.

Ellers så har vi vært lagt oppi gokk, nesten på Røros, og kjøpt oss ny traktor. En New Holland 7740SLE med lessapparat, passasjersete til Sondre, aircondition, takluke, luftsete og en masse kult. Den kommer en av dagene til uka.

1 kommentar:

Merete Andersen sa...

Du er tapper, flink jente. Vi har også lyst på traktor, kanskje Røros er Stedet - jeg skal ha freestylekurs der til sommeren.. Stå på - perfekt fri ved fot er viktig, hilsen Brakar :o)