tirsdag 19. juni 2007

Dårlige tider

Tingene fungerer dårlig her for tiden. Jeg sliter med å finne forsterkere som funker bra nok for Comma om dagen. Mat er lite interessant. Hun spiser, men jobber ikke for det. Tauballen er kul innimellom. Og tennisballen er som vanlig det som fungerer best. Men ikke så bra som den har gjort tidligere.
Det virker også som om mye av det hun har kunnet tidligere bare har falt ut av hodet hennes igjen... Hun er til og med helt sløv på utg.stilling som alltid har funket så bra. Jeg har vært inne på tanken om at det kan være en ny løpetid på gang, men ser ikke noen tegn til det. Det kan jo også selvfølgelig bare være varmen som gjør det...
Så nå skjønner jeg frustrasjonen til Siv når Nemo ikke er med. Har du ikke noen forsterker som fungerer så er det utrolig vanskelig å trene.
Det er så kjipt når ting stopper opp...

4 kommentarer:

Liz Hege sa...

Hei på deg. Det er dumt å høre at du sliter litt... Men det kommer seg nok. Kan jo si at hun som var på valpekurs og måtte gå hjem for at hunden ble syk, måtte på penicilin og at hunden fortsatt er litt slapp.Kan jo være at hun er litt smittet.
Ellers lurer jeg på hvor du har kjøpt din treningsvest, og hvilken størrelse du kjøpte der..

Sommerklem fra Kvinesdal - Liz Hege

Kari Anne sa...

Til Liz Hege.
Vesten har de bl.a på www.handlers.no (gamle Olivers), og der koster den 700 kroner. De har jo utsalgssted ved Songdalen før Kristiansand, og det er jo ikke kjempelangt fra Kvinesdal, dah :-)
Til Elin.

Vi snakket jo om det nå på lørdag også, at man står ganske tafatte igjen når hunden ikke vil ha godbiter eller leker. Hva gjør man da, liksom? Det blir plutselig ikke så enkelt å trene på noe som helst da, med mindre den har lyst til å hilse på andre hunder, snuse, kose ... sånne ting.

Marianne sa...

Det er sikkert varmen, Elin. Ta noen dagers treningsfri sa kommer sikkert treningsiverer tilbake.

Elin sa...

Takk for oppmuntrende svar!
Jeg kjøpte vesten på Hund og fritid i Arendal. Vet ikke om andre plasser i øyeblikket så anbefaler å sjekke der Kari Anne foreslo. Hvis ikke du får tak i kan jeg kjøpe en for deg neste gang jeg skal bortover. Størrelsen er forresten small, men de varierer mye på størrelsene...