lørdag 2. juni 2007

Nå er vi på gang!

Kjører som vanlig på med fri ved foten. Nå er jeg snart i mål føler jeg på første delen(å gå perfekt rett frem). Eller dvs man kommer vel aldri hundreogti prosent i mål med den øvelsen... men ihvertfall: Comma går som en dronning ved siden av meg og hun holder seg veldig fint inntil nå. Jeg har begynt å variere belønningene veldig slik at hun aldri vet hva som skjer. Jeg kjører avstandbelønning både med leker og mat, og belønner gjerne fra handa og med ball selv om skåla står ute. Og så har jeg sendt henne til skåla som belønning for å komme inn med ballen.
I går trente vi på dekk. Først kjappe dekker i front og deretter bli liggende. Hun ligger fortsatt rett som bare det. Jeg belønte mest fra lomma på bli liggende. De kjappeste neddekkene ble belønt med ball.
I dag har vi trent på fri ved foten igjen. Kjørte på med vendinger og forskjellige gangarter som det så fint heter;o). Det gikk ganske bra. I vendingene følger hun meg fint til venstre, men kommer litt mye i fra meg på høyreveninger. I sakte marsj følger hun bra, men i springmarsj blir hun fort litt vel ivrig...
Vi fikk trent mer på stå og bli stående i dag. Begynte å legge på kommando. Hun står veldig støtt, og jeg kan snu meg, løpe og hoppe litt foran henne uten at hun flytter seg.
På slutten kjørte vi en økt med bli sittende. Det gikk knallbra i begynnelsen, men jeg klarte jo selvfølgelig ikke å gi meg før leken ble god... Dårlig trener!

1 kommentar:

Siv sa...

dere er jo skikkelig på gang nå!
Vi slutter oss i rekken av beundrere :)