tirsdag 28. august 2007

Takker for gratulasjonene:o)

For å svare på lydighetsspørsmålene så ligger vi faktisk ganske bra an nå. Mye bedre enn jeg hadde trodd... Vi var på kurs i dag og fikk virkelig vist at treninga vår funker!:o)
Hadde litt for dårlige belønninger før pause, så fri ved foten gikk da så som så...
Dekk fra holdt gikk til 10 sa instruktøren. :o)
Etter pause trente vi innkalling, stå og tilslutt fellesdekk. Innkallinga var litt treg, men der må vi trene mer momenter. Farten blir for dårlig når vi setter sammen øvelsen.
Ståen gikk over all forventning. Jeg la ut avstandsbelønning og Comma sto som en påle!!! Helt utrolig bra!
Fellesdekken gikk også veldig greit. Jeg gikk tilbake og belønte litt innimellom og hun lå helt fint bortsett fra at hun hadde en velt over på skinka. Alt i alt er jeg kjempefornøyd med treninga.
Og forresten!!! Jeg trente med henne løs hele tiden etter pausen, og belønte en del med ballen. Og hun hadde INGEN æresrunder!!! Jippi!
Tror jeg skal klare å få til en Kristiansandstur til onsdag. Dersom det er flere som vil med bort å trene så er det bare å si fra!

5 kommentarer:

Marianne sa...

Dette høres jo kjempe bra ut, det er vel bare å melde seg på et stevne......:)

Elin sa...

Jepp. Vi satser på stevne i slutten av september:o)

Siv sa...

Vi må prøve å få blitt med på onsdag vi også. Jeg føler vi blir dratt fra hverandre, dette kan ikke komme imellom oss. Vi må være sterkere og stå ut prøvelsene. Ingenting kan skille deg fra meg(utenom kanskje lilla påske egg hvis det kom til stykke da :)
Det er forresten lagd en egen side på facebook med påske eggenes venner! Kanskje det blir facebook på oss likevel!

Kari Anne sa...

*kremt* atte... jeg er på facebook, jeg..

Jeg sverget på at jeg skulle aldri inn der.. men... eh...

Hilde og Odin sa...

Facebook que hmm, noen fristet med Leonbergerfanklubb, så da havnet jeg dre også selv om er sterkt i mot opplegget. Hundene har egen dogbook. Mer morsomt. Sees til onsdag, gleder oss