torsdag 8. februar 2007

Mekka

I dag har jeg vært og kjøpt ny bob til Sondre. Det var en sånn superkul sak som kommer i totusentrehundreogfemtiåtte deler... Og supermamma Elin, hun mekket. Bob'en ble konge den. ;o)
Sondre derimot hadd absolutt ingen tid til å teste den for han var ekstremt opptatt med å legge på kjettinger på traktoren og å brøyte sammen med pappa. Minientrepenøren... Tipper han blir sjåfør av en eller annen stor bråkete dings når han blir gammel nok...

Og så har jeg kjøpt ny hustelefon. Fikk 200,- i avslag fordi jeg lovet å kaste den gamle telefonen i hodet på han jeg kjøpte den av (#/¤(%&==#=¤&&!"##!!!!!!!!!!!! dritt telefon!!!!). Men den nye er utrolig gøy. Holder på å lade den nå. Kan til og med sende sms med den! Fargedisplay og greier... Kul sak, ja. Litt fornøyd med den. Jepp!

I går var vi på fellestrening på grendehuset igjen. Det var bikkjekaldt. Hahaha. Men vi fikk trent da. Comma blir supergira når vi trener i snøen. Vi trente litt sitt. Kasta godbitene, og når hun satt seg fikk hun "ja!" og fikk løpe og spise. Byttet litt på å kaste godbiter og ball. Den kjappeste sittene belønner jeg med"ja!" og de tregere får hun belønning fra lomma. Hun har stort sett bare kjappe sitter nå.
Vi trente litt på fri ved foten også. Det gikk veldig dårlig i begynnelsen. Hun bare snuste og gikk en meter fra meg... Jeg senket kriteriene litt og klikket bare for at hun holdt seg i posisjon uten å gå for mye, og belønte med superlek med tennisapportliknende gøyal sak og snø. Da hjalp det. Tok et par utg.stillinger også. Det er lettere for henne å gå perfekt fri ved foten når vi starter fra utg.stilling, men det er jo klart fordi at vi har jobba mest fra utg.stilling... Og det er jo egentlig bare greit når jeg tenker meg om... :o)
Har forresten vært på Jysk og lada opp med masse nye tepper til Comma. Det er så kaldt nå at hun må jo få ligge lunt og godt. Lille supersnuppa!

Skal forresten prøve å få lagt inn litt bilder her etterhvert også. Er det noen som vet hvordan man kan legge inn sånne kule ting i teksten? Figurer og smileys og sånn... Tips mottas med stor takk!:o)

2 kommentarer:

Siv sa...

Du er så flink til å blogge. Jeg elsker å lese bloggen din!

Elin sa...

Så kult! Tusen takk!:o)