lørdag 31. mars 2007

Doggie-zen

I dag tok vi først en økt med doggie-zen på dekken. Det funka veldig bra. Fikk fine smelldekker uten at rompa var nedi først. Belønte med kylling.
Deretter tok vi en runde på bakpartskontroll ved siden. Gikk litt tøft ut (trodde jeg...) ved å ikke bruke vegg, men det taklet Comma uten problemer! Hun gikk flere steg perfekt bakover! Kvalitetsikret den også med doggie-zen. La ned en dunge med kylling, gikk fra (uten bånd!!!:o) og sendte henne frem når hun gikk perfekt. Hadde kun et uhell med at hun spiste før jeg fikk reagert, men resten av treningen var så konge at det kan jeg leve med. Helt til sist tok jeg en testrunde med på plass kommandoen. La ned godis og kalte henne på plass fra ved siden av godbitene. Dette må vi trene litt mer på for her kom hun fint inn, men satt seg litt for langt fra meg. Hun rettet seg greit inn av seg selv, men jeg vil at hun skal komme perfekt inn hver gang...

Vi var ute å klatra i sola også i dag. Jeg klarte å komme til topps i veggen på første forsøk!!! Siv sa at det var ikke noen av de andre som hadde klart det første gangen! Det var utrolig kongefølelse! Klar for å ut å teste igjen så snart som mulig!:o)

2 kommentarer:

Kari Anne sa...

Jeg sier bare wow og wow og atter wow, altså!

Greit å lese bloggen til de som har kommet lenger enn meg så jeg får litt tips om what to train on ;-)

Jeg har sånn halvveis lovet at muligens i løpet av 2009 så skal jeg melde meg på en lydighetskonkurranse... du har en smule kortere frist, men noe annet ville vært utenkelig når det gjelder deg :-)

Nå sitter vi her og skal opp og levere Ayla på kennel og satser (les trygler og ber og håper) på at det går bra. Hønemor, jeg? Næsj.. :-)

Elin sa...

Dere har jo absolutt kommet langt nok til at dere også kan stille i løpet av sommeren! Førstemann til å stille???

Det kommer sikkert til å gå kjempebra på kennelen. De fleste kenneler er jo seriøse, så bare slapp av.

Ha en fin tur!