fredag 9. mars 2007

Fatt mot!

Takket være Siv (atter en gang...;o) er vi på gang igjen. Så en smule svart på livet og trening og det meste etter forrige dyrlegebesøk, men vi kan jo ikke gi oss før dommen er avsagt...
Så altså:
På morgenen i dag hadde vi en bra økt med bakpartskontroll og fri ved foten inne. Går foreløpig bare et par steg før jeg belønner. Det ser ut til å bli bra. Fordelen nå er at Comma er mer og mer fokusert på å holde seg korrekt ved siden min.
Senere var vi ute å gikk på tur. Satt tau på trøtraktoren til Sondre og hadde Comma i sele foran meg. Det funka knallbra! Hadde med koteletter i lomma og fikk trent noen knallbra innkallinger. Klarte faktisk å kalle henne inn når hun var på vei mot en annen hund hun ikke hadde hilst på!:o)
På ettermiddagen dro vi til Siv og gjengen og spiste pannekaker før vi gikk ned på lekeplassen og trente litt. Med en liten gutt i fri utfoldelse i alle mulige retninger, og en supergira Comma holdt jeg på å gi opp på veien ned... Men å nesten bite av seg leppa og svelge både tunga og alle de stygge ordene som forsøkte å tvinge seg opp og ut, funka bra og vi klarte til slutt å komme oss helskinnet frem. Vi fikk stort sett bare jobba med kontakt og litt dekk. Men tauleka til Nemo var kongebelønning!:o)
Pluss i boka: Comma går nå stort sett utrolig bra i bånd! :o)

1 kommentar:

Kari Anne sa...

Det er jammen godt å ha noen som drar en opp igjen på svarte dager... :-)

Spent på resultatet av dyrlegebesøket, og vi krysser alt vi har for at det "bare" er lus!