søndag 3. februar 2008

Dagens konkurranse

Hadde håpet å kunne skrive om opprykk. Men vi var 10 poeng fra... Comma har fått vannhale og hadde problemer med å gjennomføre siste delen av konkurransen. Grunnen er mest sannsynlig to bad i går. Først badet jeg henne fordi det var på tide å gjøre det. Etter en stund gikk vi ut og da fant hun noe bæsj å rulle seg i. Da måtte vi bade på nytt. Så i dag står halen litt ut fra rota og henger ellers helt slapt. Stakkars lille snuppa. De sier det er veldig smertefullt for hunden. Jeg er uansett kjempefornøyd med innsatsen hennes! Det kan ikke ha vært særlig behagelig å jobbe i sånn tilstand...
Vi kom på en sjetteplass med 150,5 poeng.
Tannvisning: 10
Fellesdekk: 8 (hun snudde seg)
Lineføring: 10
Fri ved foten: 9 (hun tittet etter noen som ropte i ringen ved siden av og ble hengende litt etter på en helomvending. Ellers gikk hun perfekt)
Dekk fra holdt: 9,5 (vet ikke helt hvorfor vi ble trukket her...)
Innkalling: 0 (hun vegret å sette seg på plass, selvfølgelig pga halen skjønner jeg jo nå, og reiste seg og ble stående når jeg gikk fra. Jeg ble litt overrasket når jeg snudde meg og så at hun sto så jeg kalte inn mens hun ikke fulgte med. Fikk dobbeltkommando)
Stå under marsj: 6 (problemer med sitten igjen og så gikk hun litt etter ståkommandoen)
Hopp over hinder: 7, 5 ( hun var inntil hinderet)
Helhetsinntrykk: 8,5 (problemene med halen trakk ned, men vi fikk mye skryt for veldig bra øvelser i begynnelsen)
Nå skal Comma få superpleie til hun blir frisk igjen og så planlegger vi opprykk neste gang! Er ikke helt sikker på hvilket stevne det blir enda for helgene begynner å bli litt fulle fremover. Vi får satse på å få skviset det inn ganske snart. Med fin form og opprykk!

8 kommentarer:

kari anne sa...

Kjempesynd, men det er jo helt tydelig at dere ville klart opprykket uten problemer hvis det ikke hade vært for vannhalen. :-)

Flott jobba!!!

Siv sa...

OG 10! på lineføring da! Det er nok mange som skulle ønske de var deg da :) Jeg syns det er utrolig bra å jobba å få så mange poeng på en dårlig dag, tenk bare når hun er helt i form igjen.

Kerstin sa...

Så synd at Comma har fått vannhale. Natasha har hatt det to ganger så jeg skjønner veldig godt hvordan hunden har hatt det og du også. Ikke kjekt å få noe sånt når du skal prestere. Men utrolig bra poengsummer Elin. Neste gang klarer du det:=) God bedring til Comma.

Simen sa...

Jeg tør ikke å tenke på neste gang dere konkurrere! Synd i konkurrentene, sier nå bare jeg.

Alt i alt, så var dette jo bra jobba! Det høres ut som om dere hadde klart opprykket hvis hun ikke hadde hatt den plagen. Hvordan taklet du det hele da? :)

Elin sa...

Tusen takk for kommentarene. Håper hun blir bedre veldig snart...
Til Simen: Jeg taklet det faktisk mye bedre enn jeg hadde trodd. Jeg var kjempenervøs på forhånd, men når hun presterte så bra på tannvisning og lå hele fellesdekken hjalp det veldig. Når jeg så at hun var helt med på lineføringen også tror jeg faktisk at jeg klarte å smile!:o) Når vi kom til innkallingen tenkte jeg ikke lenger på noe annet enn henne... Så tusen takk igjen for gode tips!.o)

kari anne sa...

Sjekk bloggen min i dag :-)

Simen sa...

Det var bra de kom bittelitt til nytte ^^

Marianne sa...

Hvor uheldig går det ann å bli da??? Neste gang fikser dere dette lett, kjempe bra poengsummer på de fleste øvelsene, jo.
Og så flott at du klarte å holde nervene i sjakk! Du er super flink, Elin!