fredag 4. januar 2008

Lille supersnuppa og supergutten!

Først må jeg si tusen takk for gratulasjoner! Det blir et sommerbarn, har fått termin i juni så da håper jeg at jeg rekker å få fullført skoleåret først... Jeg gleder meg veldig og regner med å få mer enn nok å henge fingrene i fremover.

Men jeg har bestemt meg for at jeg skal klare opprykket til klasse to før den lille kommer. Jeg må innrømme at resten av de aldri så hårete målene mine er litt på vent... Men vi skal klare det en gang!
Har akkurat meldt oss på igjen i februar. Kryss fingrene for at vi klarer det da!

Lille supersnuppa er jo bare helt fantastisk! I går hadde det kommet en del snø her, så da måtte vi ut på tur med barn, kjelke og hund. Hadde satt selen på Comma og hadde med det nye, kule båndet jeg fikk av Siv til jul med karabinkrok, så da kunne jeg feste kjelken på Comma slik at vi trakk sammen. Hun jobbet bra som bare det! Og Sondre synes det var knallgøy!

Ellers så fikk Sondre nye ski til jul, og vi fant fort ut at han hadde fått rett navn! Han hadde jo full kontroll (nesten) fra første sekund!
Comma syntes også det var kjempegøy for vi kunne jo trene apportering med stavene til Sondre! Og med snøballer som belønning er hun helt i hundre!

For å skrive litt om treningen vår også så har vi fått en utrolig perfekt stå inne nå. Ute har vi litt igjen. Fri ved foten er også bedre enn den var og nå kan jeg slippe ned godbiter uten at hun stopper opp. Dekk fra holdt (med rakettskudd) var ikke helt perfekt. Da måtte det en dobbeltkommando til, men syntes det var bra likevel for skudd under trening har vi ikke trent på før. Innkallingen er grei, med litt dårlig fart. Har også merket at jeg må variere og strekke lengden jeg går i fra for når jeg går lengre enn vanlig reiser hun seg.. Må innrømme at hopp over hinder, lineføring og fellesdekk er vi litt dårlige til å i det hele tatt få trent på. Skal skjerpe det inn nå. Lover jeg.

1 kommentar:

Kerstin sa...

Gratulerer med den hyggelige nyheten. Et juni barn er jo helt fantastisk. Ønsker dere lykke til. jeg er helt sikker på at du når målet ditt med LP i løpet av våren. Lykke , lykke til Elin