mandag 28. januar 2008

Litt av hvert

I helgen har vi hatt besøk av Eva fra Sverige, og fått trent, diskutert diverse TAG ting, laget førsteside til hjemmesiden vår og ikke minst vært med Siv til Sverige og hentet valpen! Lille, herlige snuppa (valpen altså:o)).
Hjemmesiden ble superlekker! Det er så kult å kunne lage sånn selv.

I dag fikk vi gått gjennom klasse 1 programmet med Eva som kommandant. Snøen hadde nesten tint på plenen bak huset, så vi prøvde oss der.
Fellesdekken tok vi med alle tre hundene. Den gikk veldig bra. Comma lå stødig og fint, men måtte følge med på de to andre som gikk rundt frem og tilbake og belønte hundene. Lineføringen gikk greit nok, men på fri ved foten falt hun ut. Vil ikke stresse det nå uka før konkurransen, men så fort den er over skal jeg gå over til å kjøre target på låret mitt på disse to øvelsene. Til nå har jeg bare belønt posisjonen, men jeg tror at den kommer til å bli mye bedre med target.
Stå under marsj er egentlig veldig bra. Hun går et par steg etter kommando, men står som en påle ellers. Innkallingen hadde fin fart, men dårlig inngang. Dekk fra holdt og hopp over hinder er jeg veldig godt fornøyd med.

Sondre har blitt forkjølet så vi er bare hjemme og koser på sofaen. Han sitter og leker på gulvet så nå skal jeg være flink og gjøre programmeringsoppgaven slik at jeg forhåpentligvis kan bli ferdig med den en gang...:o)

6 kommentarer:

Siv sa...

Er ikke jeg også supersnuppa da :D
Siden din var blitt kjempefin, og lykke til på Søndag, jeg er sikker på dere klarer opprykket!

Kari Anne sa...

Krysser fingre og tær for dere på søndag!! Ikke at dere trenger det, men det skader jo ikke ;-)


Så fin bloggen har blitt!

Kari Anne sa...

Forresten, en ting jeg har tenkt � nevne en stund.. Du linker til Ellen og Morten sin side.. Kanskje det heller skulle st� Ellen og Frikk?

Marianne sa...

Fin,ny side! Lykke til i helgen, krysser fingrene for opprykk :)

Elin sa...

Takker så mye for lykke til ønskningene. Vi satser på opprykket nå!:o)
Og Kari Anne: takk for tipset. Jeg gjorde det når jeg endret siden, men har tydeligvis ikke fått lagret det...
Til Siv: selvfølgelig er du supersnuppa! Har du noen gang tenkt noe annet???

Siv sa...

i love you..kan hende jeg må fri til deg om å være valpevakt fra lørdag til søndag :)