mandag 21. januar 2008

Utrolig kult når ting funker:o)

Var å trente i reidehallen igjen i kveld. Var veldig spent i forkant av treningen for Comma har ikke vært helt med innimellom når vi har trent her hjemme... Men det var ingen grunn til bekymring! Det virket som om det å trene med de andre bare skjerpet henne på en måte(selvfølgelig har det at jeg hadde husket BÅDE ball og fleskepølse som belønning sin del av æren her:o)).

På lineføring og fri ved foten har hun stålkontakt. Hun holder posisjonen veldig bra og henger bra med i alle vendinger.

På stå under marsj har vi fortsatt et par steg å jobbe med. Jeg sier stå, hun går tre steg og stopper. Ellers ser den veldig bra ut.

Innkalling. Vi kjører stadig med god avstand og hun har fin fart inn, og en kjapp og fin inngang. Hvis hun er litt ivrig kan hun finne på å hoppe inn på plass, men det kan vi finjustere litt etterhvert.

Dekk fra holdt er trygg og grei. Etter å ha kjedet den på nytt ligger hun nå til hun får sitt kommando. Det kom til og med en scæfer og to små unger rett forbi mens hun lå der, uten at hun reagerte.:o)

Vi fikk trent felles dekk også. Hun ligger og snur seg litt av og til, men hun blir liggende og det er jeg kjempefornøyd med. Dette er tross alt en øvelse vi ikke får trent så ofte. Enkeltdekk er mye sikrere.

1 kommentar:

Siv sa...

Det så utrolig bra ut idag!