torsdag 24. mai 2007

Bra trening

Har hatt flere bra treningsrunder i dag.
Begynte på Biejordene med å trene fri ved foten med godbitskål. Dette er tydeligvis en knallbra belønning for å få til å strekke avstanden. Må testes mere!
Siden jeg var så godt i gang med avstandsbelønning kjørte vi på videre med stå. Belønte først fra handa, og så på bli stående belønte jeg med godbitskål. Her klarte vi faktisk å strekke tiden med flere sekunder i en økt! Utrolig kult!
Vi tok en liten badepause før vi gikk spor. Comma tok sporet tvert og gikk til en 10'er! Sporet var ca 50 meter og med en vinkel. Hadde både dunger og godbiter i hvert fotspor, pluss stykker uten noe. Nå har farten også gått opp en del og det er utrolig gøy å se hvor bra det går.:o)
I kveld har vi trent på hold fast, å flytte bakbena etter og fri ved foten.
Hold fast'en klarte jeg også å få strekt litt til i dag. Det er utrolig hvor mye man får til ved å endre litt på belønningsvanene sine... Måtte til med avstandsbelønning der også.
Både flytte bakbena og fri ved foten gikk også bra. Skal ta med Sondre og Comma å trene det samme på ny plass i morra. Pluss innkomst med ball. Hver gang jeg belønner med ball tar hun æresrunden sin på første turen. Andre turen kommer hun rett inn... Når jeg kaster tauballen kommer hun også rett inn... Det må jeg få gjort noe med!

1 kommentar:

Siv sa...

Tag til deg, gleder meg til seminaret :)