torsdag 17. mai 2007

Noen oppdateringer...

I går var vi på røntgen med Comma, og der sa dyrlegen at det foreløpig så veldig bra ut. Sjekket også litt i forhold til allergi og det mente hun at Comma absolutt ikke hadde! JIPPI!!!
Vi fikk oss en treningstur til byen med Siv og Nemo for å treffe Kristine og spise is. Det gikk over all forventning! Min lille snupp oppførte seg eksemplarisk! Hilse pent på folk, og gikk i slakt bånd så og si hele veien.
Vi har trent engod del på å flytte bakbeina inntil meg på siden og "sidetarget" (dvs. at hun har sin høyre side, over framfoten inntil mitt ben). Det ser ut til å bli veldig bra. Har fått til ett steg til siden og to frem. Dette er for å få henne mer inntil meg på fri ved foten.
Har atter en gang begynt å jobbe med hold fast. Blir så inspirert når jeg ser hvor bra Siv og Nemo får det til, så vi må også klare det nå! Må spørre Siv om litt hjelp der tror jeg...

3 kommentarer:

Hilde og Oidn sa...

Tror jeg må melde meg på kurs. Takker for flott kurs i vår, og for min del gjør det ikke noe om vet'en ikke kommer. Jeg tar like gjerne en klikkerforelesning.
Hilsen Hilde og Odin som trener lineføring og fokus.

Kari Anne sa...

Flotte nyheter fra dyrlegen, jo! Juhu!!

Hvordan passer det med 16. juni som treningslørdag?

Elin sa...

Ja, knallfornøyd!:o)
I utgangspunktet passer 16.juni helt topp. Vi satser på det.