mandag 5. mai 2008

Typisk...

Det ble en 2.premie på oss igjen. 9,5 poeng fra opprykket...
Det jeg er fornøyd med er at hun fikk 10 på tannvisning og 9 på fellesdekk. Både på lineføring og fri ved foten fikk vi 8,5. Det kunne vært mye bedre, for her begynte hun å bli litt ukonsentrert... På de siste øvelsene byttet vi ring og da falt hun helt ut. Vi nullet på dekk fra holdt, som ellers pleier å være en bankers øvelse... Innkallingen fikk vi 7,5 på for her startet hun litt sent og satt seg skjevt. På stå under marsj fikk vi 8. Her var det jeg som gikk for sent på fri ved foten. Hopp over hinder fikk vi også 7,5 på. Hun tyvstartet på hoppet og tok en runde rundt seg selv før hun satt seg...

Vi fikk også prøvd oss i utstillingsringen. Her fikk vi blå sløyfe. Kritikken gikk stort sett på at hun var for liten, noe vi egentlig visste fra før.

Det var generellt lite futt og fart i lille snuppa i går... Jeg og Marian hadde med oss hundene en tur på området etter at vi var ferdige og på hver plass vi stoppet opp litt så benyttet Comma sjansen og la seg ned. Hun har sovet mye både i går kveld og i dag, så jeg antar at hun er rimelig sliten (noe vi ikke er veldig vant med at lille snupp er...).

Ellers så gir vi oss ikke! Vi skal snart starte igjen. Til neste gang skal vi få kjedet alle øvelsene på nytt sånn at jeg er sikker på at belønningsforventningen øker på slutten. Det er ikke normalt for Comma å gå seg ned på slutten av programmet, men jeg tar ikke sjansen på at det skal skje igjen så da er det bare å kjøre på med ny kjeding. I tillegg til det skal vi få konkurransetrent mer! Med kommandering og ringbånd.

Holder forresten fortsatt på å få tatt bilder av min lille utstillingshund, så de kommer så snart jeg har de klare:o)

2 kommentarer:

Marianne sa...

Stå på, Elin- neste gang har du opprykket i boks!!

HÅKON GROVEN sa...

Det var synd! Når blir neste forsøk?