tirsdag 27. mai 2008

Søk

Vi har fortsatt med søkstreningen vår og testet med Wubba-kong'en. Det gikk som bare det. Hun søker like bra etter den, og kommer fint inn og avleverer. Har faktisk bare hatt en æresrunde en gang! Jeg har fått Kai til å hjelpe meg å kaste (han kaster en del lenger enn meg, og det er mer utfordrende for Comma å holde seg i ro når han kaster) og da får vi trent på å søke lenger ut. Vi hadde ett kast i går som hun ikke klarte å finne den. Hun søkte litt for nærme. Jeg gjorde selvfølgelig tabben og skulle hjelpe henne etter en god stund og da avsluttet hun søket så å si helt. Typisk irriterende tabbe! Ellers så er hun utrolig intens når hun søker og sitten er veldig bra nå. Hun sitter som en spent fjær helt til jeg løser henne ut. Noen ganger innimellom så piper hun av iver, men da feiler jeg henne og henter selv. Jeg har belønt de beste avleveringene med tennisballen og de andre med frolic, og jeg merker at hun blir bedre og bedre på å levere bra.

5 kommentarer:

Mette sa...

Ahhh! så flinke dere er til å trene på det der:-) Lurer på om jeg skal ta en tur ti Drangedal for å se på jaktprøven til spanielklubben.. har dere tenkt dere dit?

Elin sa...

Takk:o)
Det er utrolig gøy når det funker! Skal gå videre med dummy og fugl snart tenkte jeg. Må bare skaffe fugl først...
Det hadde vært veldig gøy å vært på jaktprøven bare for å se. Kanskje vi kan avtale nærmere hvis det blir noe?

Mette sa...

Vi får legge en plan for Drangedal ja:-) Lurer litt på om jeg skal kombinere det med sporprøve på Grenland... jeg har forresten noen fine bilder av deg og Comma fra utstillingen i Gimlehallen, så skal få sendt deg de :-)

Therese sa...

Først og fremst; Gratulerer så mye med opprykket! Og så gode karakterer på øvelsene!

Spennende å lese om søkstreningen din. Interessant og gøy at måten du har trent avleveringer på, med tennisball og frolic, fungerer så bra!

Elin sa...

Hei Therese!
Tusen takk! Det var kjempegøy å klare det!