torsdag 1. mai 2008

Status

Har vært litt demotivert for å skrive i bloggen den siste tiden. Comma har begynt å flasse og miste masse (lassevis) pels igjen, og jeg merker at hun klør og sliter med å holde konsentrasjonen når vi jobber. Hun har også fått en tendens til å pipe mye i de fleste situasjoner. Vi har vært hos dyrlegen og hun lurte på om det kunne være noe hormonelt eller evt noe med stoffskiftet. Vi skal inn igjen til uka og ta prøver for å se om de finner ut hva det evt er som feiler henne. Jeg tenkte på om det kunne ha noe forbindelse med løpetiden, men vet ikke om det er sånn...
Uansett så har vi jo meldt oss på i Kristiansand til helgen så det kan jo bli spennende å se hvordan det går. Jeg begynner å bli rimelig klar for det opprykket nå. Alle øvelsene sitter veldig bra. Det eneste jeg er redd for eer at hun skal begynne å pipe eller å falle helt ut.
Vi var på Holt og så på uoffisiell konkurranse med lp landslaget i dag og fikk benyttet sjansen til å trene der. Etter å ha gått seg ned en stund trente vi lineføring, stå under marsj, innkalling og dekk fra holdt. Det funket veldig bra. Det eneste jeg har å utsette er at hun var litt ukonsentrert under lineføringen. Ellers er jeg veldig fornøyd.

Nå har vi akkurat hatt en runde med apportering. Var supernøye med kriteriesettingen og kjørte kun tre korte økter med lekepauser(drakamp) imellom. Merket fremgangen allerede! Det er ofte lett å trene litt for lenge når ting går bra, men i dag hadde jeg bestemt meg på forhånd for å kjøre kun korte økter for å ikke få frem noe som helst piping, og det funket! Både på fremgangen og på at hun klarte å ikke pipe:o)

5 kommentarer:

Siv sa...

Jaaaa! Flinke Elin som trener på apport! Nå vil vi se film av treningen også, tror det er flere som hadde trengt å bli minnet på det med lekepauser(meg!)

Marianne sa...

Lykke til i Kristiansand til helgen, opprykket sitter nok da:)

Mette sa...

Vi kommer til Kristiansand til helgen ja :-) Håper vi får se dere i LP-ringen selv om vi skal stille ut begge dagene? Fant mobilnr ditt på canis.no, så sender deg en melding når vi er på vei nedover imorgen :-)

Sigrid sa...

Hei
Det kommer til å bli en super søndag! Break a leg!

Kristine sa...

Skulle gjerne vært og sett dere til søndag, stå på tuppene! Dere klarer det:) Store klemmer fra den valpeklare damen på vei til Sverige..!